B A L L O N G F I X A R N A

My Story

Hej !

Historien börjar med Martin och och sin dotter. Den lilla flickan ville ha en clown på hennes 4 års dag. Så vad kunde Martin göra? Han klädde ut sig som clown köpte en påse figurballonger och övade lite, ja vad gör man inte för sin kära dotter. Så fortsatte han och Martin blev bättre och bättre och det blev en stor hobby för honom och 2008 åkte han på sin första ballongknytar kurs och och blev certifierad Rouse about ballong grafik. Raouse internationell är ett annat sätt att dekorera med ballonger och större dekorationer. Efter det åkte han 2010 till Belgien för att lära sig mer magi med ballonger både figurer och dekorationeroch lyckades få den åtrovärda titlen CBA certifierad ballong artist. (CBA Den mest respekterade åtrovärda titlen inom ballong industrin, CBA utnämningen erkänner individer som har uppnått den högsta nivån av färdighet och visa sina kunskaper inom ballong presenter, ballong buketter, och ballong dekorationer.) Martins hobby blev nu hans passion.

Under tiden i en annan del av världen en idé föddes i Melinda. Hon bestämmde sig för att utveckla sin konstnärliga talang lite annorlunda. Hur då? jo ansikts och kropps målning! Hon gick på en ansiktsmålning, glitter tatuering och henna utbildning i Budapest och 2010 så blev hon certifierad ansiktsmålare, glitter tatuering och henna artist.

Hennes engagemang och nogrannhet tillsammans med hennes konstnärliga sida gör hennes målningar till små konstverk.

Varför anlita oss?

  • Vi är båda certifierade, tränade och passionerade artister. Martin har gjort ballonger på event i 10 år. Melinda har gjort ansiktsmålningar i snart 7 år.
  • Vårt mål är alltid att få barnen glada och nöjda och vi skapar ett minne som gör våra kunder nöjda.
  • Du får när du anlitar oss 2 i 1 paket med oss ! Ansiktsmålnings artist och ballong artist! Få ett större värde för dina pengar och få två artister.

Har ni några frågor konakta oss ! klicka på: info@ballongfixarna.se

Eller ring oss på: 0731-80 98 57