fd. Ballongfixarna

Vi skapar minne!

Om Oss

Hej !

Välkommen på våran websida! Låt presentera oss!

Vi är ett par som har gemensamt hobby: barnunderhållning! 🙂
Roligaste är att vi inte visste det när vi träffades och sen pang! Som en blixt från himlen… så började allt. 🙂

Martin står bakom Badaboom Balloons och har 15 år erfarenhet bakom sin rygg i ballongbranschen. Han började sitt egna företag under namnet Ballongfixarna och blev känd som Clownen Matte ballongtwistare, ballongclown och fick jobba i hela landet på olika event. Martin har alltid gott humör, och knyter den 500 hundrade ballonghunden med samma glädje som den första på eventet och glömmer aldrig att skoja med barnen. Han har magiska fingrar att knyta och bygga roliga ballong dekorationer och uthållighet som när han deltog på ett ballong världsrekord försök i Norge i 2018 och byggde 350 m lång ballongbåge!
Visst är det lite kaxigt? 🙂

Melinda står bakom Trixie Pixie Paint och har 8 års erfarenhet bakom sin rygg med ansiktsmålning och glittertatuering. Hon har alltid sökt en hobby som hon kan andvända sin konstnärliga talang och samt träffa  nya människor. Hon har gått på flera ansiktsmålning kurser med internationella kursledare bland annat med Mark Reid (USA) världskänd ansikts och kropssmålare. Melinda är spontan och får lätt kontakt med barnen och ger barnen ett minne för väldigt lång tid.
…..

Varför anlita oss?

  • Vi är båda certifierade, tränade och passionerade artister.
  • Du får när du anlitar oss 2 i 1 paket med oss ! Ansiktsmålnings artist och ballong artist! Få ett större värde för dina pengar och få två artister.

Har ni några frågor konakta oss ! klicka på: info@ballongfixarna.se

Eller ring oss på: 0731-80 98 57